Ανεμιστήρας Cecotec Energy Silence 1040 Extreme Flow 10 Smart Extreme CEC-05212

Ειδική Τιμή 79,95 € Κανονική τιμή 129,95 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU:
GCCEC-05212
  • Extreme Flow 10: Έλικες 2 επιπέδων
  • Τηλεχειριστήριο και οθόνη LCD
  • 24 ταχύτητες ροής του αέρα
  • 3 λειτουργίες (Turbo, Eco και Sleep)
  • Χρονοδιακόπτης 18 ωρών
  • Ρυθμιζόμενος σε ύψος
  • Λειτουργία ταλάντωσης
  • Ισχύς: 28 W
Βιαστείτε!

Περιγραφή
Ο ανεμιστήρας Energy Silence 1040 Smart Extreme, από την εταιρία Cecotec, διαθέτει κομψό σχεδιασμό και ταιριάζει στο ντεκόρ κάθε σπιτιού. Διαθέτει κινητήρα χαλκού που παρέχει υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα και προσφέρει υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και μέγιστη ανθεκτικότητα.

Ο ανεμιστήρας, έχει σύστημα που αποτελείται έλικες 2 επιπέδων, με διαφορετικό αποτέλεσμα. Παράγει 15% περισσότερη ροή αέρα και έχει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από έναν συμβατικό ανεμιστήρα. Είναι αθόρυβος, αποδοτικός, ισχυρός και καταναλώνει τη μισή ενέργεια που καταναλώνουν οι συμβατικοί ανεμιστήρες. Με 24 ταχύτητες ροής του αέρα και 3 λειτουργίες. Λειτουργία Turbo για μέγιστη ροή αέρα (χωρίς θόρυβο), λειτουργία Eco με μέτρια ταχύτητα για να διατηρείτε το σπίτι σας δροσερό και να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα και λειτουργία Sleep με χαμηλή ταχύτητα για να απολαμβάνετε δροσερό ύπνο.

Περιλαμβάνει προγραμματιζόμενο χρονοδιακόπτη 18 ωρών. Μόλις τελειώσει ο χρονοδιακόπτης, ο ανεμιστήρας σβήνει αυτόματα. Παρέχει μέγιστη άνεση κατά τη χρήση του και επιτρέπει εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι εντελώς ρυθμιζόμενος σε ύψος, καθώς περιλαμβάνει ρυθμιζόμενη τηλεσκοπική ράβδο που προσαρμόζεται σε κάθε χρήστη και κατάσταση. Η γωνία πρόσπτωσης της ροής του αέρα είναι επίσης ρυθμιζόμενη. Η λειτουργία ταλάντωσης, παρέχει μεγαλύτερη γωνία ροής αέρα και ευρύτερη περιοχή φρεσκάδας.

Τέλος, ο ανεμιστήρας, είναι εξοπλισμένος με ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας, έχει πλέγμα που εμποδίζει την πρόσβαση στους έλικες και μεγάλη βάση που εξασφαλίζει τη μέγιστη σταθερότητα. Περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο για εύκολη χρηστικότητα των λειτουργιών του. Η οθόνη LCD, επιτρέπει την προβολή των επιλεγμένων ρυθμίσεων, στον ίδιο τον ανεμιστήρα ή στο τηλεχειριστήριο.

Ο ανεμιστήρας συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας και προστασίας του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να φροντίζετε τους ανθρώπους και το περιβάλλον σας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

Τον ανεμιστήρα
Το τηλεχειριστήριο
Το εγχειρίδιο οδηγιών
Χαρακτηριστικά:

Με κινητήρα χαλκού 100%
Extreme Flow 10: Έλικες 2 επιπέδων
Υλικό λεπίδων: ημι-μαλακό υλικό AS
Τεχνολογία Energy Silence (βαθιά αίσθηση καθαρού αέρα)
Τηλεχειριστήριο και οθόνη LCD
24 ταχύτητες ροής του αέρα
3 λειτουργίες (Turbo, Eco και Sleep)
Χρονοδιακόπτης 18 ωρών
Ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας
Ρυθμιζόμενος σε ύψος
Λειτουργία ταλάντωσης
Στιβαρή και σταθερή βάση